Verlichting aanleggen in Amsterdam in uw woning

Bij de nieuw- of aanbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen, verlichting aanleggen in Amsterdam. Het aanleggen van de verlichting is noodzakelijk om u overal in huis te kunnen concentreren, om de kamers sfeervoller te maken in de avond, enzovoorts. Vaak blijkt verlichting aanleggen een behoorlijk lastige klus te zijn voor de gemiddelde hobbyklusser. Zo kan het noodzakelijk zijn om de elektriciteitskabels te verleggen of te verlengen. Wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt, kan er een kortsluiting in huis ontstaan. In het ergste geval resulteert zo’n kortsluiting in vonken, die een brand kunnen veroorzaken. Daarbij gaat een kortsluiting altijd gepaard met een stroomstoring. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Dit doet u door voor het aanleggen van de verlichting een elektricien in te schakelen.

Plan maken voor verlichting aanleggen in huis

verlichting aanleggen Amsterdam Voordat we voor u aan de slag gaan met het aansluiten van de verlichting, stellen we samen met u een plan op. Zo kunnen we de aansluitpunten voor uw lampen direct op de juiste plek in huis monteren. Iets wat voorkomt dat u met kabelgootjes moet werken op een later moment. Waar aan de muur of op uw plafond wilt u een lamp kunnen hangen? Wilt u naast deze aansluitpunten voor de verlichting ook een stopcontact? Sommige lampen hoeven immers niet rechtstreeks op de elektra kabels te worden aangesloten, maar kunnen met een stekker aan het stroomnet worden gekoppeld.

Bent u tevreden over het opgestelde plan? In dat geval gaan we direct voor u aan de slag! Verlichting aanleggen is voor onze elektriciens in Amsterdam een relatief eenvoudige klus, door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Daarbij bent u met onze hulp verzekerd van een vakkundige uitvoering, wat de kans op complicaties minimaliseert.

Lampen ophangen aan de aansluitpunten

Op het moment dat de fase voor de verlichting aanleggen is afgerond, kunt u de lampen aansluiten. Dit kunt u relatief eenvoudig zelf doen! Ook wanneer u weinig ervaring heeft met klussen op het gebied van elektra. Het enige wat u nodig heeft zijn schroevendraaiers en een spanningsmeter. Laat u het ophangen van de lampen liever aan een specialist over? Laat de lampen in dat geval door onze elektriciens ophangen.

Heeft u vragen over verlichting aanleggen, of bent u hier zelf aan begonnen en heeft u nu te maken met een stroomstoring? In dat geval staan we voor u klaar om de problemen voor u te verhelpen.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.