Storingsdienst in Amsterdam

Een storing is een van de vervelendste dingen, zeker als u niet zelf kunt achterhalen waar de storing precies vandaan komt. Is er sprake van kortsluiting? Werken sommige elektrische apparaten niet meer naar behoren? Vragen die vaak lastig te beantwoorden zijn zonder voldoende kennis over elektrotechniek. Gelukkig bieden wij u een storingsdienst in Amsterdam, die u kan helpen bij het traceren van de storing en deze direct voor u kan oplossen. Het fijne aan onze storingsdienst, is dat onze monteurs dag en nacht voor u klaarstaan om u te helpen! Dus zelfs als u op de late avond te maken krijgt met een stroomstoring, die u niet zelf kunt oplossen door de gesprongen stoppen te vervangen of de aardlekschakelaar om te zetten in uw meterkast, komen onze monteurs bij u langs om hulp te bieden.

Waarom een storingsdienst in Amsterdam?

storingsdienst Amsterdam Een storingsdienst in Amsterdam biedt u de service, die u nodig heeft als u buiten de gebruikelijke werkuren te maken krijgt met een storing. Ook tijdens werkuren zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar om u te helpen. Het nadeel aan het elektrisch netwerk is de complexiteit ervan, waardoor het opsporen van storingen of defecten vaak erg lastig is. Dit vindt u in veel gevallen zelf niet, waardoor het verhelpen van de stroomstoring vrijwel onmogelijk wordt.

In dit geval biedt onze storingsdienst in Amsterdam uitkomst! Dat is niet het enige, ook overbelasting is een veelvoorkomende oorzaak van storingen. Wij kunnen u advies geven over het voorkomen van overbelasting in de toekomst, bijvoorbeeld door een extra groep in uw groepenkast aan te brengen.

Hoe ontstaan storingen?

Storingen komen in verschillende vormen voor in huis. Een kortsluiting en een stroomstoring zijn hier de bekendste voorbeelden van, waarbij een stroomstoring in veel gevallen het gevolg is van een kortsluiting. Het is echter niet per definitie zo dat een stroomstoring door een kortsluiting veroorzaakt wordt! Reden genoeg om altijd nauwkeurig naar de oorzaak van een storing te zoeken. Een alternatieve oorzaak zou een algehele storing in uw wijk kunnen zijn, een overbelasting van een groep in de meterkast. Onze storingsdienst kan u helpen bij het oplossen van deze storingen!

Wat zelf te doen bij een storing?

Bij een storing in uw woning kunt u in sommige gevallen zelf voor een oplossing proberen te zorgen. Heeft u bijvoorbeeld al gekeken naar de mogelijkheid om de stop in de meterkast te vervangen? Het komt regelmatig voor, dat een gesprongen stop ertoe leidt dat er geen stroom meer gebruikt kan worden. Door de stop te vervangen herstelt u de stroomvoorziening zelf. Ook kunt u bij de buren informeren, of zij ook te maken hebben met een stroomstoring. Bij een algehele stroomstoring in de wijk zal de netbeheerder voor een oplossing moeten zorgen. Een elektricien van onze storingsdienst in Amsterdam kan in dit geval weinig voor u doen.

Naast de mogelijkheid om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen, kunt u de oorzaak van de storing zelf proberen op te sporen. Schakel alle elektrische apparaten in huis uit en haal deze uit het stopcontact. Vervolgens vervangt u de gesprongen stop in de meterkast en schakelt u de apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stroom opnieuw uitvalt, heeft u de oorzaak van de stroomstoring gevonden.

Het kan voorkomen dat de stroom al wegvalt voor het inschakelen van de eerste elektrische apparaten. In dat geval is een stroomstoring het gevolg van een kortsluiting binnen uw woning.

Een kortsluiting en stroomstoring voorkomen

Onze storingsdienst in Amsterdam kan de kortsluiting voor u verhelpen. Nog beter is het vanzelfsprekend om de kans hierop te minimaliseren. Dit doet u door het uitvoeren van elektra werkzaamheden altijd aan een specialist over te laten. Wanneer elektriciteitskabels op de verkeerde wijze worden aangelegd, kan dit ertoe leiden dat deze met elkaar versmelten. Als gevolg hiervan ontstaat er een kortsluiting. Hetgeen u wilt voorkomen! Ook voor het aanleggen van elektra kunt u bij ons terecht.

Hulp nodig bij het verhelpen van een storing?

Met een ruime ervaring en de beschikking over verschillende hulpmiddelen kunnen we storingen vaak binnen een korte tijd voor u oplossen. Zo zit u nooit lang zonder stroom, wat zeker in de herfst- en winterperiode een fijn idee is. Ook kunt u zelf proberen om de storing in huis te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een gesprongen stop in de meterkast. Wanneer de stop opnieuw springt is dit een teken dat er sprake is van een kortsluiting of een overbelasting. Dit kunt u het beste door een elektricien laten verhelpen! De kans bestaat echter dat het vervangen van de gesprongen stop in de meterkast voldoende is.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.