Hulp bij een groepenkast aansluiten in Amsterdam

Wanneer u bezig bent met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het aansluiten van een groepenkast ontkomen. Zonder groepenkast zou u immers geen stroom in huis kunnen gebruiken! De groepenkast zorgt ervoor dat de binnenkomende stroom wordt verdeeld over verschillende groepen. Normaliter staat iedere groep voor een ruimte binnen uw woning. Door de stroom via de groepenkast te laten stromen, krijgt iedere ruimte evenveel stroom toebedeeld. Een groepenkast aansluiten lijkt wellicht redelijk eenvoudig, maar is dat zeker niet. Niet voor niets wordt aangeraden om deze klus aan een ervaren elektricien over te laten! Wilt u een groepenkast aansluiten in Amsterdam? In dat geval staan onze elektriciens voor u klaar om hulp te bieden.

Onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het aansluiten en onderhouden van groepenkasten. Ook voor het uitbreiden van een groepenkast in huis zou u bij ons terechtkunnen voor passende hulp! Door voor onze vakkundige hulp te kiezen bent u verzekerd van een geminimaliseerde kans op complicaties op een later moment. Het komt zeer geregeld voor dat er kortsluitingen of stroomstoringen ontstaan, als gevolg van groepenkasten die niet op de juiste wijze aangesloten zijn.

Een groepenkast aansluiten: hoe werkt dit?

Groepenkast aansluiten Amsterdam Een groepenkast aansluiten begint bij het samenstellen van de groepenkast. Hoeveel groepen wilt u aan de meterkast toevoegen? Bent u van plan om grootstroomverbruikers binnen uw woning te gebruiken? Enzovoorts. Houd er rekening mee dat een grootstroomverbruiker op een 3-fase-aansluiting moet worden aangesloten, in plaats van op een 1-fase-aansluiting. Een 1-fase aansluiting is de meest gebruikelijke aansluiting voor het gebruik van elektrische apparatuur in huis.

Let op: het is niet zonder meer mogelijk om een 3-fase-aansluiting in uw groepenkast te gebruiken. Het kan noodzakelijk zijn om de aansluiting aan het begin van uw woning aan te passen voor het gebruik van de 3-fase-aansluiting in uw meterkast.

Plaatsen van de groepenkast in huis

Op het moment dat u de groepenkast naar tevredenheid heeft samengesteld, kunnen we beginnen met het plaatsen van de meterkast. Het is belangrijk dat dit op een nauwkeurige manier gebeurd, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Een elektriciteitskabel die niet goed aangelegd wordt, zou in contact kunnen komen met een andere kabel, waardoor deze in het ergste geval met elkaar versmelten. Dit leidt tot een kortsluiting, omdat er in dit geval een zeer grote hoeveelheid stroom vrij zal komen.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.