Nieuwe elektra aanleggen in Amsterdam

nieuwe elektra aanleggen Amsterdam Wilt u uw woning gaan verbouwen of bent u bezig met een nieuwbouwproject? Of heeft u bijvoorbeeld een probleem met uw huidige elektra? Dan is het verstandig om een goede elektricien in te schakelen! Zo weet u zeker dat de elektra correct en veilig is aangelegd. Elektricien Unikol Amsterdam helpt u graag bij het aanleggen van elektra. Onze elektriciens zijn erkende installateurs en hebben vele jaren ervaring met elektra aanleggen in Amsterdam.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

U kunt ons voor alle klussen gerelateerd aan het aanleggen van elektra inschakelen. Denk aan het installeren van stopcontacten of verlichting, het vervangen of verleggen van bekabeling of het plaatsen van een centraaldoos. Ook hebben wij ervaring met het aanleggen van elektra in uw badkamer of tuin. Bijzondere aansluitingen zoals een kookplaat of witgoed kunnen we voor u aanleggen. Uiteraard werken we hierbij volgens de voorschriften en zorgen we dat alles veilig is aangesloten.

Werkwijze bij het aanleggen van elektriciteit

Voordat we starten maken we eerst een goed plan. We brengen o.a. in kaart waar bestaande kabels liggen, welke apparaten u wilt aan gaan sluiten en welke schakelaars u wilt. Op basis van dit plan kunnen we efficiënt werken aan het realiseren van uw wensen. Onze elektriciens komen graag vrijblijvend bij u langs om de opties met u te bespreken en samen een plan op te stellen. Vervolgens maken we een offerte voor het aanleggen van de elektriciteit. Als u besluit om de klus aan ons uit te besteden dan leggen wij de elektra op een veilige en professionele manier aan. Bij Elektricien Unikol Amsterdam kunt u rekenen op kwaliteit!

Elektra veilig aanleggen

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het aanleggen van elektra ontkomen. Dit moet echter wel veilig gebeuren! U heeft daar speciaal gereedschap voor nodig. Ook kan door ondeugdelijk installatiewerk kortsluiting en brand ontstaan. Wij raden u dan ook aan om het aanleggen van de kabels altijd aan een elektricien over te laten.

Voor het aansluiten van de stopcontacten en aansluitpunten kunt u op internet naar handige stappenplannen en video’s zoeken. Zo kunt u deze klus zelf uitvoeren, wat u op de kosten voor de aanleg van de elektra bespaart. Zorg ervoor dat u over het juiste gereedschap beschikt om de elektra veilig aan te kunnen leggen. Dit betekent dat onder meer een spanningsmeter onmisbaar is! Met dit type schroevendraaier is het niet alleen mogelijk om kleine schroefjes los te draaien, maar ook om de spanning op kabels en onderdelen te meten. Als het lampje in de spanningsmeter gaat branden staat er nog stroom op het voorwerp. Heeft u geen ervaring met deze klussen of wilt u een complexere klus gaan uitvoeren. Haal er dan altijd een elektricien bij! Maak een afspraak met een van onze elektriciens, wij helpen u graag.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.