Nieuwe elektra aanleggen in Amsterdam

nieuwe elektra aanleggen AmsterdamDe noodzaak om nieuwe elektra aan te leggen kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat bij een nieuwbouw huis of een nieuwe aanbouw nog geen aansluitingen voor elektra bestaan en dat deze aangelegd moeten worden. Het kan echter ook zijn dat u steeds problemen ondervindt met de elektriciteit in huis en dat de oude elektra vervangen moet worden. U kunt dit vervolgens zelf proberen, maar u kunt ook Elektricien Unikol Amsterdam inhuren voor elektra aanleggen in Amsterdam. Dit bespaart u een hoop kopzorgen en u weet dan ook zeker dat de elektra op de juiste manier aangelegd wordt. Al onze elektriciens zijn namelijk erkende installateurs en hebben vele jaren ervaring  met elektra aanleggen.

Werkwijze bij het aanleggen van elektriciteit

Elektra aanleggen stelt in principe niet zo heel veel voor als u weet waar u mee bezig bent. Belangrijk is dat van tevoren eerst een goed plan gemaakt wordt hoe er precies te werk gegaan moet worden. Hoe worden de elektriciteitsdraden bijvoorbeeld door het huis aangelegd en wat moet er op de draden aangesloten worden? Gaat het om aansluitingen voor verlichting met een schakelaar ertussen of moet er een stopcontact worden aangesloten. Dit moet van tevoren goed uitgedacht worden. Onze elektriciens komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en samen een plan op te stellen. Vervolgens kan er een offerte worden opgemaakt voor het aanleggen van de elektriciteit. Als u besluit om de klus aan ons uit te besteden dan zorgen wij ervoor dat de elektra op een veilige en professionele manier wordt aangelegd. Bij Elektricien Unikol Amsterdam kunt u rekenen op kwaliteit!

Elektra veilig aanleggen

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het aanleggen van elektra ontkomen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe stopcontacten die geïnstalleerd moeten worden, de lichtaansluitpunten die aangesloten moeten worden, enzovoorts. Elektra veilig aanleggen is niet altijd even gemakkelijk! Denk bijvoorbeeld aan de elektriciteitskabels die tussen het isolatiemateriaal in uw muur gelegd moeten worden. Nadat de elektriciteitskabels gelegd zijn is het aansluiten van de lichtaansluitpunten en stopcontacten vaak een relatief eenvoudige klus. Wij raden u dan ook aan om het aanleggen van de elektriciteitskabels altijd aan een elektricien over te laten.

Voor het aansluiten van de stopcontacten en lichtaansluitpunten kunt u op internet naar handige stappenplannen en instructievideo’s zoeken. Zo kunt u deze klus zelf uitvoeren, wat u op de kosten voor de aanleg van de elektra bespaart. Zorg ervoor dat u over het juiste gereedschap beschikt om de elektra veilig aan te kunnen leggen. Dit betekent dat onder meer een spanningsmeter onmisbaar is! Met dit type schroevendraaier is het niet alleen mogelijk om kleine schroefjes los te draaien, maar ook om de spanning op elektrakabels en onderdelen te meten. Als het lampje in de spanningsmeter gaat branden staat er nog stroom op het voorwerp.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.