Elektra onderhoud in Amsterdam uit laten voeren

Het regelmatig laten onderhoud van de elektra binnen uw woning is essentieel om storingen te voorkomen. Of nog erger, een kortsluiting! Als gevolg van een kortsluiting krijgt u niet alleen met een stroomstoring te maken, maar kan er ook brand in huis ontstaan. De vonken die bij een kortsluiting vrijkomen kunnen bijvoorbeeld in het isolatiemateriaal tussen uw muren springen. Elektra onderhoud in Amsterdam uitvoeren kunt u aan onze ervaren elektriciens overlaten. Met een ruime ervaring voorzien we u altijd van een passende oplossing! Onze elektriciens raden woningbezitters aan om zeker eens per twee of drie jaar onderhoud uit te laten voeren aan elektra in huis.

Verschillende vormen van elektra onderhoud in Amsterdam

elektra onderhoud Amsterdam Elektra onderhoud in Amsterdam kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kunnen onze elektriciens de elektriciteitskabels binnen uw woning nalopen, om slijtage op te merken. Wanneer er sprake is van een vergevorderde slijtage, kan dit immers de oorzaak van een kortsluiting vormen op een later moment. Het vervangen van de kabels is noodzakelijk om verdere elektra problemen tegen te gaan.

Ook kunnen we grote elektrische apparaten in huis controleren op slijtage. Mogelijk zijn ook de kabels van deze apparaten versleten geraakt, waardoor de kans op een kortsluiting toeneemt. Niet alleen kunnen twee elektra kabels met elkaar in contact komen binnen het apparaat. Een tweede optie is dat er water op de versleten of beschadigde kabels terechtkomt, met alle gevolgen van dien.

Onderhoud aan de stoppenkast in huis uitvoeren

Naast het elektra onderhoud wat wij aan uw elektriciteitskabels in huis uitvoeren, bieden we ook graag hulp bij het onderhoud aan de stoppenkast. De stoppenkast onderhouden is noodzakelijk op het moment dat u regelmatig met stroomstoringen te maken krijgt. Mogelijk is een bepaalde stop in de groepenkast overbelast geraakt en wordt het uitbreiden van de meterkast noodzakelijk. Ook wanneer u van plan bent om binnenkort over te stappen op een elektrische warmtepomp of een elektrisch kooktoestel, zal het uitbreiden van de meterkast noodzakelijk zijn.

Bij een aanpassing aan de meterkast moet deze worden onderhouden, om de meterkast aan de laatste richtlijnen te laten voldoen. Elektra onderhoud is in dit geval gericht op het vervangen van de complete groepenkast, het aanpassen van de deur van de meterkast als deze niet meer aan de richtlijnen voldoet, enzovoorts. Soms kunt u er beter voor kiezen om de meterkast volledig te laten vervangen, in plaats van hier elektra onderhoud in Amsterdam aan uit te laten voeren.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.