Groepenkast vervangen in Amsterdam? Wij helpen u graag!

Bij een aan- of verbouw van uw woning kan het noodzakelijk zijn om uw groepenkast te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u een kleine, sterk verouderde groepenkast in huis heeft. Door deze te vervangen kunt u voor een lange tijd vooruit! Ook wanneer u regelmatig met problemen rond uw meterkast te maken heeft, kan de groepenkast vervangen het overwegen waard zijn. Onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Zo bent u verzekerd van een professionele en vakkundige oplossing! Kortom, wilt u uw groepenkast vervangen in Amsterdam? Bij ons bent u aan het juiste adres voor passend advies en een degelijke uitvoering.

Redenen om een groepenkast te vervangen

Groepenkast vervangen Amsterdam Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huidige groepenkast te vervangen voor een nieuw model. Wanneer u bijvoorbeeld voor ingrijpende veranderingen zorgt binnen het elektrische netwerk in uw woning, is het noodzakelijk om te voldoen aan de laatste normen op het gebied van elektra in woningen. Bij een aan- of verbouw in huis zal de groepenkast sterk moeten worden uitgebreid om in alle ruimtes gebruik te kunnen blijven maken van elektra. In zo’n geval is het uitbreiden van de meterkast alleen niet voldoende en zal deze vervangen moeten worden. Onze elektricien kan u adviseren over de noodzaak van het vervangen van uw groepenkast bij een aan- of verbouw.

Ook bij het onderhouden van uw groepenkast kan blijken dat deze niet meer aan de hedendaagse richtlijnen voldoet. Denk aan een groepenkast zonder hoofdschakelaar, die sinds 2005 verplicht is in Nederland. Niet alleen is het fijn om aan de richtlijnen te voldoen, ook geeft dit u een veiliger gevoel! De hoofdschakelaar voorkomt bijvoorbeeld dat er een brand in uw woning uitbreekt na een kortsluiting. Ook mogen er maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar worden aangesloten. Wanneer dit in uw huidige groepenkast niet mogelijk is, blijkt uw groepenkast vervangen de enige oplossing te zijn.

Hulp bij een groepenkast vervangen

Een groepenkast vervangen is geen klus die u snel zelf uit kunt voeren. Zo is er behoorlijk wat kennis op het gebied van elektra noodzakelijk om een groepenkast te kunnen vervangen. Wij raden consumenten dan ook ten zeerste aan om een groepenkast vervangen altijd aan een specialist over te laten. Die specialist vindt u in onze elektriciens! Met een ruime kennis en ervaring kunnen wij een groepenkast vervangen, nadat we u eerst geadviseerd hebben over de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Wilt u een groepenkast vervangen in Amsterdam? Neem contact op met een van onze elektriciens. Wij zullen deze groepenkast voor u installeren.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.