Kortsluiting in Amsterdam

kortsluiting Amsterdam Wanneer u te maken heeft met kortsluiting in uw woning kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan, denk bijvoorbeeld aan brand. Gelukkig biedt de meterkast in veel gevallen voldoende veiligheid om een daadwerkelijke brand te voorkomen, al dient u wel direct opzoek te gaan naar de oorzaak van de kortsluiting in uw woning. Het vinden van deze oorzaak is vaak echter een lastige klus, omdat u niet altijd even goed bij alle bedrading van uw woning kunt komen. Om een oplossing te bieden helpen onze elektriciens u graag bij een kortsluiting in Amsterdam. Wij proberen de oorzaak van de kortsluiting te traceren en direct een oplossing te bieden. Soms is de oorzaak overbelasting, soms kan de warmte niet goed weg met versmelting tot gevolg en in andere gevallen bevindt zich een defect in een elektrisch apparaat zelf. Bovenal kiest u bij Elektricien Unikol Amsterdam voor een veilige en verantwoorde oplossing, om een kortsluiting in Amsterdam in de toekomst zo goed mogelijk te voorkomen.

Oorzaken van kortsluiting in Amsterdam

Stroomdraden zijn normaliter geïsoleerd door een kunststof mantel, om te voorkomen dat de draden met elkaar in aanraking komen. Wanneer de isolatielaag beschadigd raakt, kunnen de draden elkaar alsnog raken, waardoor er kortsluiting ontstaat. Over het algemeen zal de stop springen en de rondgang van de elektriciteit in uw woning gestopt worden. Oorzaken van beschadigingen aan deze isolatielaag zijn bijvoorbeeld scherpe voorwerpen rondom de bekabeling en hoge temperaturen.

Kortsluiting verhelpen

Een kortsluiting verhelpen is vaak niet eenvoudig. Bij een stroomstoring als gevolg van een kortsluiting kunt u allereerst proberen om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. In sommige gevallen is dit voldoende om de elektraproblemen in huis op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u alle elektrische apparatuur wat op een bepaalde groep is aangesloten uitschakelen. Nu vervangt u de gesprongen stop opnieuw en schakelt u de apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stop opnieuw uit de meterkast springt heeft u de bron van de kortsluiting in huis gevonden. U kunt dit apparaat vervangen om nieuwe kortsluitingen te voorkomen.

Dit is de meest simpele manier om een kortsluiting op te lossen. Wanneer een kortsluiting het gevolg is van twee beschadigde elektriciteitskabels die elkaar raken, dan is dit helaas niet de oplossing. In zo’n geval kunt u de hulp van onze elektricien inschakelen om voor een passende oplossing te zorgen. Wij beschikken niet alleen over een ruime ervaring in het oplossen van kortsluitingen, maar ook over verschillende hulpmiddelen. Wij van Elektricien Unikol Amsterdam zijn zowel bereikbaar op werkdagen, als op de late avond en in het weekend. Zo worden de risico’s van een kortsluiting in huis zo goed mogelijk ingeperkt!

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.