Elektricien Amsterdam-Oost – Unikol is uw specialist!

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.

Hulp bij elektra klussen van de elektricien in Amsterdam-Oost

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning zijn er verschillende elektra klussen die uitgevoerd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels binnen of rond uw woning, het aansluiten van nieuwe groepen op de meterkast, enzovoorts. Hoewel er op internet steeds meer informatie te vinden is over het uitvoeren van deze klussen is het sterk aan te raden om hier de hulp van een specialist voor in te schakelen. Onze betrouwbare elektricien in Amsterdam-Oost heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Door deze ervaring bent u verzekerd van een snel en vakkundig resultaat als u elektra klussen door onze elektricien in Amsterdam-Oost uit laat voeren.

Diensten van de elektricien in Amsterdam-Oost

De elektricien uit Amsterdam-Oost kan u verschillende diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om elektriciteitskabels binnen uw woning te leggen, waarop vervolgens stopcontacten en lichtaansluitpunten kunnen worden aangesloten door onze elektriciens. Ook kan onze elektricien uit Amsterdam-Oost u helpen bij het in gebruik nemen van een groot stroomverbruiker. In zo’n situatie is het in veel gevallen noodzakelijk om de meterkast van uw woning uit te breiden met een extra groep. Een extra groep voorkomt namelijk dat de meterkast overbelast raakt. Twijfelt u over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast? Laat u hier dan vooraf over adviseren door onze elektricien.

Stroomstoringen laten verhelpen

Heeft u te maken met een stroomstoring in uw woning? De elektricien uit Amsterdam-Oost van ons elektra bedrijf komt zo snel mogelijk bij u langs om hulp te bieden bij het oplossen van de stroomstoring. In veel gevallen is het niet voldoende om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen, omdat de stop in zo’n geval direct weer zal springen. Wij zoeken naar de bron van de stroomstoring en proberen u direct een passende oplossing te bieden om nieuwe problemen tegen te gaan.  

elektricien amsterdam oost

Werkzaamheden

  • Storingen en kortsluiting verhelpen
  • Aanleggen elektra
  • Alles rondom groepenkasten
  • Elektra bij verbouwingen

Storing? Wij staan 24/7 voor u klaar! – Bel ons 020-2148400