Stroomuitval in Amsterdam oplossen met onze elektricien

Stroomuitval

Stroomuitval in Amsterdam zorgt binnen veel huishoudens voor de nodige ergernis. Niet voor niets, want als gevolg van de stroomstoring kunt u uw favoriete serie niet meer kijken, is het niet mogelijk om achter uw computer te werken, enzovoorts. Daarbij is het lastig om een avond zonder werkende verlichting te zitten. Reden genoeg om de kans op stroomuitval in Amsterdam zo klein mogelijk te maken! Onze elektricien helpt u hier graag bij, door de elektriciteitskabels in uw woning te trekken. Het is belangrijk dat deze klus op de juiste wijze gebeurt, om de kans op complicaties te minimaliseren. Denk bij complicaties aan een kortsluiting, die het gevolg is van twee kabels die te dicht in de buurt van elkaar liggen.

Oorzaken van stroomuitval in Amsterdam vaak een kortsluiting

Als de kabels te dicht in de buurt van elkaar liggen, zal de warmte lastig kunnen ontsnappen. Dit maakt dat de omhulsels van deze elektriciteitskabels beginnen te smelten, waarbij de binnenzijden bloot komen te liggen. Als deze met elkaar in aanraking komen, ontstaat er een ontzettend grote hoeveelheid stroom. De meterkast kan dit niet aan, waardoor er een stroomstoring in huis ontstaat. Het gaat hierbij niet alleen om elektrakabels tussen uw muren, maar bijvoorbeeld ook om de kleine kabeltjes in oude elektrische apparaten.

U kunt een stroomuitval als gevolg van een kortsluiting zelf verhelpen, door het kapotte apparaat op te sporen. Dit doet u door alle elektrische apparaten uit het stopcontact te halen en vervolgens de kapotte stop te vervangen. Schakel de apparaten nu stuk voor stuk opnieuw in, om de oorzaak van de kortsluiting te achterhalen. Mocht de oorzaak wel bij elektrakabels tussen uw muren liggen, dan is het vrijwel onmogelijk om een stroomuitval in Amsterdam zelf op te lossen.

Met spoed een stroomstoring in huis op laten lossen

Wanneer u met een stroomuitval in uw woning in Amsterdam te maken krijgt, kunt u onze elektricien in Amsterdam met spoed inschakelen. Wij bieden u hier een spoeddienst voor aan, die 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken is. De spoeddienst beschikt over handige hulpmiddelen, waarmee de bron van de kortsluiting snel gevonden kan worden. Logischerwijs zal de spoedelektricien direct voor een passende oplossing zorgen om u weer van stroom te voorzien.

Informeer bij stroomuitval in Amsterdam altijd eerst bij uw buren, of zij ook met een stroomstoring te maken hebben. Mogelijk gaat het om een algehele stroomstoring in uw wijk!

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.