Elektricien Amsterdam-Noord – Unikol is uw specialist!

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.

Problemen met uw elektra? Bel onze elektricien in Amsterdam-Noord!

Ondervindt u momenteel problemen met de elektra binnen uw woning? Schakel de hulp van onze elektricien uit Amsterdam-Noord in om u hierbij te helpen! Wij hebben een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten problemen op het gebied van elektra in woningen. Denk bijvoorbeeld aan kortsluitingen, stroomstoringen, enzovoorts. Het is sterk af te raden om dergelijke problemen zelf op te lossen, omdat dit de kans op ergere problemen vergroot. Doordat wij over veel ervaring en de juiste hulpmiddelen beschikken is het opsporen van de bron van problemen voor onze betrouwbare elektricien uit Amsterdam-Noord een eenvoudige klus.

Elektricien uit Amsterdam-Noord: stroomstoringen oplossen in woningen

Een van de diensten die wij u kunnen aanbieden is het oplossen van stroomstoringen. Vaak is een kortsluiting de oorzaak van de stroomstoring. Een kortsluiting ontstaat op het moment dat de binnenzijde van twee elektrakabels met elkaar in contact komen. Ook kan een kortsluiting zijn ontstaan door sterk versleten elektrische apparaten. Het komt vaak genoeg voor dat bijvoorbeeld een oud koffiezetapparaat of een oude waterkoker de bron van de kortsluiting vormen.

Ook voor andere problemen, zoals een overbelasting van groepen uit de meterkast kunt u bij onze elektricien in Amsterdam-Noord terecht. Door een extra groep aan de meterkast toe te voegen kunnen dergelijke overbelastingen tegengegaan worden.

Overige diensten van ons elektricienbedrijf

De elektricien uit Amsterdam-Noord van ons elektricienbedrijf helpt u met meer dan het oplossen van elektraproblemen alleen. Denk bijvoorbeeld ook aan de hulp die wij u kunnen bieden bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Hierbij helpen we u met het aanleggen van nieuwe elektrakabels, het aansluiten van groepen op de meterkast, enzovoorts. Voor welke elektraklussen in uw woning kunt u de hulp van onze elektricien uit Amsterdam-Noord goed gebruiken? Wij staan voor u klaar om hulp te bieden!

elektricien amsterdam noord

Werkzaamheden

  • Storingen en kortsluiting verhelpen
  • Aanleggen elektra
  • Alles rondom groepenkasten
  • Elektra bij verbouwingen

Storing? Wij staan 24/7 voor u klaar! – Bel ons 020-2148400