Na een aanbouw uw groepenkast uitbreiden in Amsterdam

Wanneer u op het punt staat om te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, zult u niet aan het uitvoeren van elektrawerkzaamheden kunnen ontkomen. U wilt immers ook in het nieuwe deel van uw woning gebruik kunnen maken van verlichting, stopcontacten, enzovoorts. Uw groepenkast uitbreiden zal in zo’n geval een van de werkzaamheden zijn die u uit moet voeren. Het uitbreiden van de groepenkast is geen klus die u eenvoudig zelf uit kunt voeren, waardoor de hulp van een specialist wenselijk kan zijn! Die specialist vindt u in onze elektriciens! Met een ruime kennis en ervaring op het gebied van elektrawerkzaamheden is een groepenkast uitbreiden in Amsterdam een relatief eenvoudige klus voor onze elektriciens.

Redenen om uw groepenkast uit te breiden

Groepenkast uitbreiden Amsterdam Uw groepenkast uitbreiden kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Zoals reeds beschreven kunt u nieuwe ruimtes na een aan- of verbouw van uw woning niet aansluiten op een bestaande groep in de meterkast. Op deze manier zou een bepaalde groep veel meer stroom moeten ontvangen dan andere groepen, wat niet mogelijk is. Door een extra groep aan de meterkast toe te voegen kunt u deze ruimte een eigen groep geven. Mocht er sprake zijn van een kortsluiting, dan zou u alleen in deze ruimte geen stroom kunnen gebruiken. Dit valt te verklaren doordat alleen de stop van deze groep uit de meterkast springt.

Een andere reden om voor een uitbreiding van de groepenkast te kiezen is het voorkomen van een overbelasting. Wanneer u in een bestaande ruimte grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken is het essentieel dat u voldoende stroom aan kunt voeren richting deze grootstroomverbruikers. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, een sauna, enzovoorts. Het is niet standaard zo dat de ene groep meer stroom kan leveren dan de ander. Wanneer de maximale stroomtoevoer overschreden wordt raakt de groep overbelast en zal de stop uit de meterkast springen.

Hulp bij een groepenkast uitbreiden? Wij helpen u verder!

Het uitbreiden van uw groepenkast is geen eenvoudige klus. In sommige gevallen zal bijvoorbeeld blijken dat uw groepenkast uitbreiden niet voldoende is, maar dat deze vervangen moet worden. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van het feit dat er maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar mogen zitten. Onze elektriciens helpen u graag bij een groepenkast uitbreiden. Vooraf zullen we u van advies voorzien over de beste optie voor uw woning! Is dat het uitbreiden of vervangen van de groepenkast? Neem contact op met onze ervaren elektriciens en maak snel een afspraak!

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.