Elektricien Amsterdam-Centrum – Unikol is uw specialist!

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.

Hulp van een elektricien uit Amsterdam-Centrum inschakelen

Hoewel er op internet steeds meer informatie te vinden is over het uitvoeren van elektricienklussen binnen en buiten uw woning, kiezen veel mensen voor het inschakelen van een elektricien. Onze betrouwbare elektricien uit Amsterdam-Centrum helpt particuliere woningbezitters bij het leggen van nieuwe elektrakabels in huis, het aansluiten van kamers op groepen in de meterkast, het aansluiten van grootstroomverbruikers, het controleren van de meterkast op een beginnende slijtage, enzovoorts. Door dergelijke klussen door onze elektricien uit Amsterdam-Centrum uit te laten voeren is de kans op vervelende complicaties in een later stadium minimaal. U moet er immers niet aan denken dat u kort na het inschakelen van de hulp van een elektricien als met stroomstoringen en kortsluitingen te maken krijgt.

Waarom de elektricien uit Amsterdam-Centrum inschakelen?

Het inschakelen van de elektricien uit Amsterdam-Centrum is om verschillende redenen interessant voor u. Buiten het feit dat een elektricien doorgaans over de juiste hulpmiddelen en veel ervaring beschikt, kan een elektricien u ook van passend advies voorzien over bepaalde elektraklussen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een grootstroomverbruiker in uw woning. Onze elektricien uit Amsterdam-Centrum kan u meer vertellen over de noodzaak van het uitbreiden van de meterkast. Wanneer u dit niet zou doen, zou dat in een overbelasting van de groepen uit de meterkast kunnen resulteren.

Hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het uitvoeren van elektraklussen ontkomen. Er zullen nieuwe elektrakabels moeten worden aangelegd binnen uw woning, er moeten stopcontacten en lichtaansluitpunten gemaakt worden, er zal een meterkast aangesloten moeten worden, enzovoorts. Door voor deze klussen op de hulp van onze elektricien uit Amsterdam-Centrum te vertrouwen bent u verzekerd van een vakkundige en professionele uitvoering van de klussen. De kans op complicaties wordt hiermee minimaal.

elektricien Amsterdam centrum

Werkzaamheden

  • Storingen en kortsluiting verhelpen
  • Aanleggen elektra
  • Alles rondom groepenkasten
  • Elektra bij verbouwingen

Storing? Wij staan 24/7 voor u klaar! – Bel ons 020-2148400