Storingsdienst in Amsterdam

Een storing is een van de vervelendste dingen, zeker als u niet zelf kunt achterhalen waar de storing precies vandaan komt. Is er sprake van kortsluiting? Werken sommige elektrische apparaten niet meer naar behoren? Vragen die vaak lastig te beantwoorden zijn zonder voldoende kennis over elektrotechniek. Gelukkig bieden wij u een storingsdienst in Amsterdam, die u kan helpen bij het traceren van de storing en deze direct voor u kan oplossen. Het fijne aan onze storingsdienst, is dat onze monteurs dag en nacht voor u klaarstaan om u te helpen! Dus zelfs als u op de late avond te maken krijgt met een stroomstoring, die u niet zelf kunt oplossen door de gesprongen stoppen te vervangen of de aardlekschakelaar om te zetten in uw meterkast, komen onze monteurs bij u langs om hulp te bieden.

Waarom een storingsdienst in Amsterdam?

storingsdienst AmsterdamEen storingsdienst in Amsterdam biedt u de service, die u nodig heeft als u buiten de gebruikelijke werkuren te maken krijgt met een storing. Ook tijdens werkuren zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar om u te helpen. Het nadeel aan het elektrisch netwerk is de complexiteit ervan, waardoor het opsporen van storingen of defecten vaak erg lastig is. Dit vindt u in veel gevallen zelf niet, waardoor het verhelpen van de stroomstoring vrijwel onmogelijk wordt.

In dit geval biedt onze storingsdienst in Amsterdam uitkomst! Dat is niet het enige, ook overbelasting is een veelvoorkomende oorzaak van storingen. Wij kunnen u advies geven over het voorkomen van overbelasting in de toekomst, bijvoorbeeld door een extra groep in uw groepenkast aan te brengen.

020 214 8400

Altijd bereikbaar

Professionele installatie

Onze elektricien is een echte professional. Hij zorgt ervoor dat al uw problemen worden opgelost! 

24-Uurs storingsdienst

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw storingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met ons!

Veilig en vakkundig

Wij werken altijd zo veilig mogelijk met onze vakkundige elektriciens. Daardoor wordt u van alle gemakken voorzien!

Storingen snel verholpen

Een storing aan uw elektra? Dat is voor ons gemakkelijk te verhelpen met onze ervaren vakmannen.